Първа голяма група туристи от Израел кацна в Бургас

NetNews

Снощи на летище Бургас пристигна първата голяма група туристи от Израел, предаде NOVA. Заради конфликта там през последните седмици имаше трудности при организирането на полета от Тел Авив.

„Зелени” страни влизат свободно, без никакви ограничения. Тези, които са „червени”, имат много строги ограничения или забрани. И тези, които са „жълти” или „оранжеви”, те ще са с някакви ограничения, тестове", заяви Орлин Мандов, почетен консул на Израел.

"По отношение на коронавируса в момента в Израел имаме 0,1 %. Това е много ниска заболеваемост и не смятам, че е изобщо необходимо да се прави допълнително усложняване на нашата работа и без това е много трудно да се справим и да удържим сезона. Също така ситуацията в момента в Израел е много напрегната. Всеки ден ракети, това допълнително затруднява живота”, допълни Мандов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кмет предложи до 500 лева глоба за хранещите бездомни кучета

Глоба от 50 до 500 лв. за хората, които хранят бездомни животни предлага кметът на Кричим Атанас Калчев, предаде БНТ. Причина са сигнали за агресивни кучета и нападения в града. Идеята му обаче предизвика вълна от възмущение сред природозащитниците в социалните мрежи. Майка на новородено вчера е нападната от безпризорно […]