Разкриха коварната болест, с която се бори Вили Вуцов

NetNews

На изключително интензивно лечение е подложен в момента футболният треньор Велислав Вуцов, съобщава 24 часа.

Причината е заболяването му от диабет и усложненията, породени от него. Лекарите провеждат активна терапия, за да може да върнат Вили Вуцов в предишното му състояние.

Лечението, естествено, затруднява треньорската работа на 56-годишния специалист. Единият от синовете на легендарната фигура в българския футбол Иван Вуцов е начело на втородивизионния Янтра Габрово.

Все пак доскоро наставникът правеше и невъзможното, за да е близо до момчетата си. Дори излизаше от болницата, за да може да бъде на скамейката по време на мачове от второто ниво на родния футбол.

През изминалия уикенд играчите на Янтра подкрепиха наставника си, излизайки с фланелки с надпис “С теб сме, Вили” при гостуването на “Спартак” (Плевен). А след двубоя посветиха победата с 1:0 на треньора си.

Поради влошеното си здравословно състояние Вуцов се подложи на операция през май тази година.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Български туроператори отменят екскурзии до Израел

След събитията в Израел от последните дни български туроператори отменят екскурзиите до страната. Нискотарифните компании в България пък отмениха своите полети още през уикенда. Доста хора са притеснени да пътуват към Израел, и самите туристически агенции, за да запазят живота и здравето на своите туристи, отменят пътуванията към тази дестинация. […]