Рашфорд получава нов солиден договор от Ман Юнайтед

NetNews

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд скоро може да получи предложение за нов договор. Младият англичанин има 12 гола за клуба през този сезон, като това е накарало ръководството на тима да се замисли за нова сделка, пише "Daily Star". Рашфорд започва да има и все по-голямо влияние върху представянето на „червените дяволи“.

23-годишният футболист има договор до 2023 година, с възможност за допълнителна година. Преди време се появиха информации, че Реал Мадрид, Барселона и Пари Сен Жермен имат интерес към него.

Нападателят получава в момента по 200 000 паунда на седмица, но от клуба са готови за му предложат солидно увеличение до 300 000 седмично.

„Червените дяволи“ искат да гарантират, че всичките им ключови играчи ще бъдат обвързани дългосрочно, за да подпомогнат възраждането на клуба и по-солидно участие в битката за титлата догодина. Очаква се и плеймейкърът Бруно Фернандеш също да получи нов контракт и то по-малко от година след пристигането си от Спортинг Лисабон.

Рашфорд има 79 гола в 234 участия за Юнайтед от дебюта си през февруари 2016 година, когато бе едва на 18 години.

Marcus Rashford is in line for a lucrative new £300,000-a-week contract at Manchester United. (Source: Daily Star) pic.twitter.com/9k8SoKIVyX

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) December 19, 2020 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Музикант от триото "Хенсън" става баща за 7-ми път на 37 г.

Музикантът Тейлър Хенсън, сформирал заедно с братята си Зак и Айзък триото "Хенсън", което се прочу през 90-те години на миналия век с хита "MMMBop", стана татко за седми път. 37-годишният Хенсън лично се е похвалил с раждането на седмото си отроче – дъщеричка, за която със съпругата му Натали […]