Реал Мадрид е отказал 90 милиона евро за свой халф

NetNews

Реал Мадрид е отказал бомбастична оферта за халфа Федерико Валверде, твърди журналистът Томас Гонзалес-Мартин. На „Сантиаго Бернабеу“ е пристигнало предложение на стойност 90 милиона евро за 24-годишния уругваец, но то категорично е било отхвърлено от Флорентино Перес. На този етап не се разкрива кой е клубът, предложил тази сума.

Още преди няколко седмици Карло Анчелоти обяви, че е доволен от състава, с който разполага след привличането на Орелиен Чуамени и Антонио Рюдигер. Тогава наставникът заяви, че клубът не планира да прави повече попълнения, като не се очакваха и продажби на основни футболисти, а евентуално само на такива с по-периферна функция в състава.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Лили Иванова се поклони на публиката в Пазарджик (СНИМКИ)

С нестихващи аплодисменти и възгласи „Браво, Лили“ пазарджишката публика посрещна примата на българската естрада Лили Иванова, която от доста години не е идвала на местна сцена. Почитатели ѝ препълниха най-голямата спортна зала в Пазарджик – „Васил Левски“, която е с капацитет от 1500 места, информира БТА. Колегите ѝ – братята […]