Рокада във ВиК-Ямбол, за управител е назначена Христина Микуцева

NetNews 1

От днес, 11 януари, управител на ВиК дружеството в Ямбол е Христина Микуцева. За това съобщи областният управител Биляна Кавалджиева. Назначението е със заповед от ръководството на ВиК холдинга. Микуцева е дългогодишен служител на ВиК в Ямбол, като до 2019 г. е била ръководител на отдел „Продажби”. Тя заема мястото на назначения с конкурс Цветан Съйков.

Христина Микуцева е икономист по образование. Завършила е Мениджмънт и маркетинг във икономическия университет във Варна. В периодите 1998-2007 и 2009-2019 г. е била ръководител на отдел „Продажби” във ВиК Ямбол. През годините е минала много обучения и познава структурата и характера на работата в дружеството, коментира пред NetNews областният управител Биляна Кавалджиева.

Христина Микуцева-Петрова бе кандидат за общински съветник на последните местни избори в Ямбол от листата на ПП-ДБ, заемаща 19-а позиция.

Досегашният управител ВиК – Ямбол Цветан Съйков бе назначен на поста от 9 май 2022 г., като по-късно мина и през конкурс за мястото. За момента няма яснота дали той ще бъде преназначен на дружа длъжност в дружеството.

Свързани публикации:

Смениха шефа на ВиК – Ямбол

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “Рокада във ВиК-Ямбол, за управител е назначена Христина Микуцева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Христо Хинков обяви, че няма да остане министър след ротацията

Министърът на здравеопазването Христо Хинков каза, че няма да остане на поста след ротацията. „Не усещам политическа подкрепа от групата, която ме издигна. Случаят „Пирогов“ беше капката, която преля чашата. Той ми показа, че аз няма да мога да управлявам адекватно тази система, която има нужда от реформа и една част […]