Рома няма да тренира в България, „вълците“ отсядат в Търговище

NetNews

Рома няма да проведе тренировка в България преди гостуването на Лудогорец, като заниманието на римските „вълци“ ще бъде сутринта на базата на тима в италианската столица.

Делегацията на Рома пристига в България в късния следобед в сряда. Треньорът Жозе Моуриньо ще даде официалната си пресконференция преди мача с Лудогорец в 19,10 ч. в хотел „Тера Европа“ в Търговище, където отборът ще отседне за мача.

Лудогорец ще даде официалната си пресконференция преди първия мач от група С на Лига Европа срещу Рома в сряда. Брифингът започва в 13,30 ч. в голямата зала зад централна трибуна на „Хювефарма Арена“. В него участие ще вземат треньорът Анте Шимунджа и капитанът Антон Недялков. Официалната тренировка на Лудогорец започва в 18,30 ч. на клубната база и ще бъде открита за медиите в първите 15 минути, съобщи клубният сайт на Лудогорец.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Яростна атака от Русия към новия премиер на Великобритания

Руският министър на външните работи Сергей Лавров разкритикува днес новата британска премиерка Лиз Тръс, че не е склонна на компромиси, предаде Ройтерс. На пресконференция в Москва Лавров заяви, че подходът на Тръс няма да помогне на Великобритания на международната сцена. Той осъди антируската позиция, която според него отстоява Тръс. Великобритания […]