Роналдо си тръгва от Ювентус, ако отборът не се класира за Шампионската лига

NetNews

36-годишният Роналдо все по-често показва негодуванието си от слабото представяне на отбора и по всичко личи, че не е щастлив в Торино и вече мисли за напускане. Той има договор до 2022 година, но нищо чудно да бъде продаден през лятото.

Португалецът получава заплата в размер на 31 милиона евро на сезон, която клубът трудно ще може да си позволи, ако играе в Лига Европа, където приходите са далеч по-скромни в сравнение с тези от Шампионската лига. Така че при този вариант и за "бианконерите" ще е по-добре да се разделят с Кристиано, за да балансират бюджета си.

Интерес към Роналдо не липсва, като се твърди, че Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен следят отблизо ситуацията и може да отправят оферта за нападателя през лятото.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъск: Tesla Model Y ще е най-продаваната кола в света през 2022 или 2023 година

Илон Мъск си постави доста амбициозна цел, като заяви, че Tesla Model Y ще е най-продаваният автомобил в света през 2022 година или през 2023 година. Това се случи на пресконференция на марката, която имаше за цел да бъдат обсъдени продажбите и финансите за първата четвърт от годината. Мъск дори […]