Росен Желязков: Винаги може да разчитате на партия ГЕРБ

NetNews

На избори всички обещават, но ние от ГЕРБ сме близко до хората, чуваме техните проблеми и ги решаваме заедно в координация с централната и местната власт. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Росен Желязков в с. Баня, община Разлог, където бе на посещение, заедно със заместник-председателя на ЕНП Мария Габриел, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар на партията Даниела Савеклиева и кандидатите за народни представители д-р Емил Тончев, Александър Мацурев, Ивайло Златанов, Александър Петков и Никола Джингаров. Информацията споделиха от пресцентъъра на ГЕРБ.

В разложкото село партийните кадри направиха преглед на ремонта на ул. „Ангел Даракчиев“ и ул. „19-та“ на стойност 1 500 000 лв. и обявиха предстоящия ремонт на 1,5 км на главен път в с. Баня.

„ГЕРБ има ясни приоритети, доказали сме, че можем да поемаме отговорност. Целта ни е село Баня да стане туристически център, както Банско и Разлог, чрез стимулиране на предприемачестворо в региона и изграждане и поддържане на инфраструктурата”, каза още Росен Желязков. Според него ролята на държавата е да не пречи на бизнеса, а да е негов партньор.

„За развитието на региона възнамеряваме да осъществим изграждането на велопът между с. Баня, Разлог и Банско, защото туризмът тук е целогодишен и хората идват, за да се насладят на прекрасната българска природа и пословичното гостоприемство на местните”, съобщи водачът на листата на ГЕРБ.

„Важно е да покажем това, което сме направили и да гарантираме, че винаги може да разчитате на партия ГЕРБ”, заяви още Росен Желязков по време на обиколката си в района, посещавайки още няколко села.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пипалата на октопода достигнаха до Нюрнберг – замениха доброволци в СИК с партийни кадри

Пипалата на октопода достигнаха и до нас в Нюрнберг. След решение на ЦИК целият наш екип от доброволци, които работихме за откриването на секцията, беше отхвърлен и заменен от изцяло партийни представители за членове на СИК. За това алармира в социалната мрежа Facebook Иво Стоилов – председател на Българо-немско културно […]