Светльо Витков: Готин пич съм! Готов съм за президент

NetNews

Кандидатирам се за президент, щото съм готин пич, нещата трябва да се въртят.

Досега се сменяха президенти на ГЕРБ, на БСП, сега очаквам да стане президент и човек на ДПС. Чакам на българина да му порасне акъла и да избере това, което е различно. Ако иска да му е еднакво, нека си избира ГЕРБ, БСП, ДПС.

Това заяви пред БНТ музикантът и лидер на партия „Глас народен“ Светослав Витков. Витков разказа и за катастрофата, за която той съобщи днес в социалните мрежи:

"Това не беше инцидент, а беше катастрофа, и то жестока катастрофа. Удар с поне 170 км/ч отзад в нашата кола. Оцелях на късмет, наистина, колата е за скрап."

Лидерът на "Глас народен" се пошегува, че едва ли е много добре, тъй като е тръгнал да се занимава с рок музика.

Същевременно Светльо Витков категорично се обяви против чалгата:

"Според мен първото, което трябва да направи нашия народ, е да не позволява на чалгата и на мутрите, и на тази мода, да продължават. Удари ме 26-годишен човек, с мускули, татуировки… сигурно е слушал и чалга."

По думите му не е добре човешките животи да бъдат подценявани от хора, които не знаят как се кара кола.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Подписваме меморандум с Тирана и Скопие за инфраструктура по Kоридор VIII

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев и министрите на транспорта на Република Албания Белинда Балуку и Република Северна Македония Благой Бочварски ще подпишат Меморандум за сътрудничество в изграждането на устойчива инфраструктура по протежението на Коридор VIII. Подписването ще се състои утре, 19 октомври 2021 г., от 12,30 […]