Сгъваем електрически скейтборд

NetNews

Американският скейтбордист Кевин Равенберг представи на света Velocity Etch, преносим сгъваем скейтборд. Специалният дизайн ви позволява да го карате като сноуборд, а вградените електрически двигатели ви позволяват да ускорите до 39 км/ч.

Дъската е изработена от ламиниран канадски клен и е разделена на предна и задна части, всяка от които може да се накланя от една страна на друга по оста на обща стоманена торсионна греда. Тази греда минава през алуминиеви тръби от долната страна на всяка секция и може да бъде премахната, ако е необходимо, като бързо разделя превозното средство на три части, за да се побере в раница.

6,5-инчовите колела са обути с пневматични гуми за всякакъв терен. Цялото устройство тежи 11 кг и може да издържи максимално тегло от 113 кг. Velocity Etch вече се предлага на Kickstarter за $999. Началото на доставките е планирано за февруари следващата година.

Кевин добавя и два електрически мотора с мощност 1500 W с безжично дистанционно управление, които ускоряват водача до максимална скорост от 39 км/ч. Твърди се, че едно зареждане на литиева батерия, която е с капацитет 44,4 V е достатъчно за разстояние от 16 до 24 километра, като се вземат предвид различните пътища.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Болниците в Севастопол са препълнени с руски войници

Болниците в Севастопол са препълнени с ранени руски войници, пациенти са настанени в коридорите и дори в трапезарията, предаде украинската агенция Укринформ, цитирана от БТА. „Открити източници информират, че болниците в Севастопол са препълнени с ранени руски войници“, съобщава мисията на президента на Украйна (МПУ) в Автономна република Крим. Не […]