Семейна двойка използвала вибратор в известен столичен ресторант и това било най-силното секс изживяване и за двамата

NetNews

Сексът заема неизменна част от живота на всеки човек. Дали това правило важи повече или по-малко за семейните двойки никой не може да каже. Има съпрузи, които много рядко се отдават на интимни ласки, но има и такива, които използват всеки удобен момент, за да се позабавляват в леглото. Читателка на jenata.blitz.bg обаче успя да изненада всички с интимното признание, което направи.

„На 44 години съм, но за мен и мъжа ми сексът винаги е бил изключително важен и много, много приятен. До ден днешен не спираме да експериментираме и да търсим нови усещания“, споделя Ани, което изпратила писмото си до Фейсбук страницата на медията.

Ани споделя, че наскоро приятелка ѝ казала за нова секс играчка – вибриращи яйца (вибро яйца). „И за миг не се поколебах и купих. Интересното на това яйчице е, че е от две части. Едната се слага в бельото, а другата се дава на половинката. След това той може да ви доведе до оргазъм дори без да ви докосва!“, казва 44-годишната жена.

Тя казва, че с мъжа ѝ използвали вибратора в един известен столичен ресторант и това било най-силното и вълнуващо секс изживяване и за двамата. Най-интересното било, че никой от околните не разбрал какво върши палавата двойка.

„Отначало беше просто интересно: забавлявахме се с вибро яйцето публично, но никой не го забеляза. Но скоро се почувствах много възбудена. Исках да целуна страстно мъжа си пред всички, а след това да го съблека и да правим секс.

Стиснах ръката му, за да не изкрещя – усещанията бяха толкова силни. В крайна сметка накрая се обадихме на такси и се любихме у дома, въпреки че нямах нищо против да го направим и в таксито. Той ме възбуди толкова много, че не можех да се контролирам.

Сега препоръчвам тази играчка на всички двойки: както тези, които нямат проблеми със секса, така и тези, които спешно се нуждаят от разнообразие.

Между другото мъжът също получава много удоволствие в процеса. Въпреки факта, че ерогенните му зони не се стимулират, той се възбужда от самото осъзнаване, че партньорката му е изключително възбудена. Поне при мен и мъжа ми беше така. Пробвайте вибро яйцето – няма да съжалявате“, казва 44-годишната Ани.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

22 май 1455 г. Войната на розите

През 1455 г. битката при Сейнт Олбанс в Англия слага началото на войната за английския престол между привържениците на Ланкастърите (с отличителен знак червена роза) и управляващата династия на Йорк (с отличителен знак бяла роза). Конфликтът продължил 30 години. През 1399 г. по инициатива на бароните от северните графства е […]