След протеста: Изведоха служителите на ДАНС през сградата на НСО

NetNews

Недоволни граждани блокираха служебния вход на сградата на ДАНС в София и поискаха информация, подслушвани ли са политици, предаде NOVA.

Демонстрацията започна в ранния следобед и продължи няколко часа. Блокирано беше движението по натоварения бул. „Черни връх”.

Протестиращите настояваха с помощта на полиция да влязат в сградата и да изземат всички документи, свързани с информацията за незаконното подслушване в страната. Според недоволните тези данни се унищожавали. Сред ораторите на протеста беше и настоящият зам.-регионален министър Тодор Стоянов.

Вечерта служителите на ДАНС са изведени през намиращата се в съседство сграда на НСО. По информация на NOVA една от протестиращите жени се е опитала да влезе в сградата, като е прескочила оградата. Няма информация дали е арестувана.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БНТ отговори на Минеков: Не сме прекъсвали програмата заради брифинг на ГЕРБ

„Не вярваме, че атаките му са опит за натиск или връщане в годините, които смятахме за безвъзвратно отминали“, надяват се от медията. Екипът на дирекция „Новини и актуални предавания“ изразява несъгласие с отправените твърдения от министъра на културата. БНТ не е прекъсвала програмата си, за да излъчи брифинга на ГЕРБ. […]