Стойчо Младенов приключи треньорската си кариера

NetNews

Стойчо Младенов приключи треньорската си кариера. Това обяви самият той при представянето си като оперативен директор на ЦСКА 1948. За последно специалистът беше начело на ЦСКА, но напусна в края на миналия сезон.

„Това е първата страница от новия ми живот в спорта. Приключих кариерата си като треньор. Преминавам в друга сфера – като ръководител. Надявам се клубът да постигне целите си. Клуб, който е основан от фенове и легенди на ЦСКА. Развива се, работи се професионално. В клуба има способни хора – легенди на ЦСКА. Нямам други оферти от България и изборът ми е да премина като ръководител. Щастлив съм, че идвам в клуб, в който има табели на ЦСКА. Със своя опит ще бъда полезен във всяка една сфера в клуба. Това е новост за мен“, заяви Младенов при представянето си.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Латвия затяга правилата за пребиваване на руснаци

Латвия планира да затегне още повече правилата за издаване и подновяване на разрешенията за пребиваване на руски и беларуски граждани, съобщава ДПА. Временните разрешителни за пребиваване, издавани на граждани на двете страни, като цяло няма да бъдат подновявани в бъдеще, заяви премиерът Кришянис Каринш след правителствено заседание вчера. Ще има […]