Сър Андрю Мъри отсече: Джокович е…

NetNews

Сър Андрю Мъри е един от най-великите тенисисти за всички времена. По-популярен като Анди Мъри сред спортната общественост, той е бивш номер 1 в ранглистата на АТП и 3-кратен шампион от Шлема на сингъл.

Роденият в Глазгоу, Шотландия спортист каза какво мисли за колегата си в тениса Новак Джокович.

Джокера е 24-кратен шампион на сингъл от Големия шлем. Това е рекорд. На 36 години сърбинът пак е лидер на ранглистата на АТП. Мъри пък отсече:

„Джокович доказа, че е най-добрият играч в света, сега. Неговото спортно дълголетие няма аналог в тениса за мъже. След загубата му във финала на Уимбълдън 2023 много хора заявиха, че идва времето за края на кариерата на Новак в тениса. Но аз мисля, че той има огромна мотивация, изключително постоянен и още е на невероятно физическо ниво“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

БСП-Ямбол към кмета: Г-н Ревански, Ваше феодално владение ли е град Ямбол?

Общинските съветници от БСП в Ямбол разпространиха своя позиция, в която остро атакуват управлението на кмета Валентин Ревански. Поводът е намерението на градоначалника да премести скулптурата на Диана с кучето пред сградата на Ловния дом на друго място – входа към Ямбол от Сливен. Отправят се обвинения за еднолични решения и пренебрегване мнението на общинските съветници. Публикуваме пълния текст на позицията без редакторска намеса.