Това ли е новото BMW 2 Series?

NetNews

След само няколко дни очакваме от BMW да представят новата 2 Series Coupe, която има тежката задача да наследи предишното поколение, което стана едно от най-любимите за редица фенове на марката. През изминалата седмица ви разказахме повече за моторизацията и задвижването на модела, а ето, че сега ви предлагаме и снимка, която разкрива как най-вероятно ще изглежда модела.

View this post on Instagram

A post shared by ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok)

Снимка на новото поколение G42 се появи в Instagram профила wilcoblok, а според запознати с марката, това е изтекла рекламна снимка на модела който ще видим през следващата седмица. Ако това е вярно, то новото купе на марката ще разполага с нови фарове, подобни на тези при Z4, както и интересни триъгълни отвори под тях, които най-вероятно ще са запазени за M изпълненията.

Впечатление също така правят и огледалата, които също са с типичната за М моделите форма, а сравнително малки „бъбреци“ в предната част могат единствено да се харесат на противниците на дизайнерския език на M3 и M4. Повече за новата 2 Series ще разберем на 8 юли, когато трябва да се проведе и официалната премиера на модела.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Владо Карамазов искал 100 бона, за да води "Сървайвър"

Владо Карамазов си е качил акциите и иска доста, за да приеме офертата да води завръщането на "Сървайвър". Снимките на риалити формата трябва да започнат този месец, а актьорът все още протакал подписването на договора си, твърдят запознати. Според слуховете, той иска поне 100 хиляди лева, за да влезе в […]