Тома Биков: Радев е виновен за политическата ситуация сега

NetNews

Дебат ще има, иначе друго няма какво да се случи. Днес ще изпълним формално процедурата с импровизация. Това заяви пред НС депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Днес народните представители ще гласуват решение, с което да приеме отказът на депутата от „Има такъв народ“ Пламен Николов да е премиер.

"Такава ситуация, в която министър-председател да се откаже по лични причини, в последните 140 години няма. В парламента са се клели Петко Каравелов, Стамболов… а тук имаме човек, който се отказва по лични причини", каза още той.

"Трябваше да влязат вътре и да видят каква подкрепа имат, а след това да се премине към втория мандат. Това се е случвало винаги", допълни Биков.

"Ще покажем какъв кабинет бихме предложили и ще върнем мандата. Очевидно е че нямаме подкрепа, но не само ние – никой няма подкрепа", коментира депутатът.

"Всички партии носят отговорност за случващото се, от ГЕРБ стоим настрани от тези разправии", съобщи народният представител от ГЕРБ.

"Смятам, че президентът Румен Радев е отговорен за тежката ситуация, той работеше от години по това, което се случва сега", разкри Биков.

"Сега е решил да обединява партиите с КСНС, който не свиквал през последните две години в най-тежките кризи. Докато Радев е президент, ситуацията ще бъде като в момента, завърши Тома Биков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Куче помогна на жена да избута кола от водата (ВИДЕО)

По-рано тази седмица малко куче се опита да помогне на жена да избута кола, заседнала в наводнена улица в Глазгоу, Шотландия. Този момент попадна на видео, което бързо стана популярно в социалните мрежи. Спрингър шпаньолът се опита да помогне на собственичката си Лори Гили. Колата трябваше спешно да бъде спасена […]