Топ 10 на най-мощните среднобюджетни смартфони

NetNews

В мрежата се появи нов рейтинг на AnTuTu, в който експертите събраха най-продуктивните смартфони от среднобюджетния сегмент. Интересното е, че сред тях няма нито един апарат, произведен от Samsung или Apple.

На първо място е Vivo S15 Pro 12/256 GB. Следва го Realme GT Neo 3 12/256 GB. Призовата тройка се затваря от Redmi Note 11T Pro + 8/256 GB. Пълният списък може да видите на изображението по-долу:

Струва си да се отбележи, че 7 позиции от 10 са заети от устройства, базирани на чипа MediaTek Dimensity 8100 или неговата разновидност Dimensity 8100-Max. Така можем съвсем уверено да говорим за забележителния успех на компанията в завладяването на средния сегмент на смартфоните.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Сигнал за бомби в над 200 училища в Белград

Министерството на образованието, науката и технологичното развитие на Сърбия съобщи, че в сряда съобщенията за поставеното взривно устройство, по актуална информация на белградската училищна администрация, са достигнали до имейл адресите на 148 основни и 66 средни училища в Белград, пише местната „Политика“. „По предварително установения ред съоръженията бяха евакуирани, а […]