Увеличение на облачността след обяд

NetNews

През нощта ще е почти тихо и отново на много места в равнината част от страната ще се образуват мъгли или ниска слоеста облачност, предаде БНТ. Минималните температури през деня ще бъдат между 1 и 6 градуса, в София около 3°, а максималните между 13° и 18°. След обяд ще започне увеличение на облачността. Най-рано в западните райони, където на места и ще превали. Ще духа слаб, в Източна България умерен вятър от запад-югозапад.

И по Черноморието денят ще започне с намалена видимост, която бързо ще се подобри. Облачността ще е променлива. Ще духа слаб, след обяд до умерен югозападен вятър.

Увеличение на облачността от запад се очаква и в планините. След обяд в масивите от Западна България ще има валежи от дъжд, над около 2200 метра дъждът ще преминава в сняг. Ще духа умерен западен вятър, а максималните температури слабо ще се понижат.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

16 ноември 1831 г. Умира Карл фон Клаузевиц

Войната е само продължение на политиката с други средства. Това е знаменателната фраза на героя на нашия разказ. На 16 ноември 1831 г. след завръщането си в Бреслау (днешен Вроцлав) Карл фон Клаузевиц умира от холера. Той издъхва без да е завършил дългия си ръкопис по военна теория. Карл фон […]