Феновете на Милуол сътвориха грандиозен скандал в Англия (ВИДЕО)

NetNews

Запалянковците на Милуол освиркаха футболистите на своя отбор и тези на Дарби Каунти, защото коленичиха в подкрепа на кампанията против расизма.

Милуол осъди проявите на своите запалянковци преди мача от Чемпиъншип срещу Дарби Каунти.

"Натъжени сме и сме обезсърчени от проявите преди двубоя в събота. Клубът работи неуморно при подготовката за завръщане на публиката. Положителното и вълнуващото завръщане бяха засенчени. Разочарованието от участвалите в това е огромно", заявиха от лондонския клуб.

Футболната асоциация на Англия (ФА) и антидискриминационната организация "Кик Ит Аут" също осъдиха постъпката на запалянковците на Милуол.

От ръководството на на лондонския клуб ще разследват специално случая и ще организират срещи с ръководните органи на футбола в Англия.

Вчера Дарби победи Милуол с 1:0.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Барак Обама избра кой да го играе във филм

Барак Обама обяви кой би искал да го изиграе в биографичен филм, съобщи Cinemablend. Предходният американски президент издаде биографична книга. Произведението се радва на огромен интерес. Някои дори заговориха, че може да се превърне във филм. За това и Обама е запитван кой би искал да изпълни неговата роля. Изборът […]