Христо Иванов: Още се надявам, че има депутати от ИТН, които ще размислят

NetNews

Хората ни казват – не се отказвайте, ние ви подкрепяме. Те искат обещанието за промяна да бъде изпълнено и няма да приемат подмяната. Това коментира пред БНТ Христо Иванов от „Демократична България“.

Една от партиите се опита да се пришие към протестите и изведнъж „обърна палачинката“, допълни Иванов.

На въпроса предоверихте ли се на „Има такъв народ“, той заяви: Сигурно е имало и такъв елемент, аз все още се надявам, че там има депутати, които ще размислят.

Доказали сме, че можем да имам различия и това да не води до разпад. Личните неща трябва да отстъпват. Не може заради един пост в БНБ да изгориш цялата черга на държавата, коментира Иванов.

Никола днес загуби вота, но спечели моралната победа, категоричен е Иванов. Той допълни, че все още няма обща кандидатура на управляващата коалиция за председател на Народното събрание.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Гьоков: Хората знаят, че нови избори няма да променят конфигурацията в парламента

Правителството трябва да оцелее, в името на хората, които очакват да се случат добри неща във времена на криза. Разумът ще надделее. Това заяви социалният министър Георги Гьоков, цитиран от БНТ. По думите му хората си дават ясна сметка, че конфигурацията в парламента няма да се промени при нови избори. […]