ЦСКА Москва смени треньора

NetNews

Руският гранд ЦСКА (Москва) обяви раздялата си треньора Виктор Гончаренко. В последните си четири мача тимът записа три загуби, срина се на пето място и изостана на осем точки от лидера Зенит. Беларуският специалист беше начело на „армейците“ от 2016 г. и под негово ръководство тимът записа 82 победи в 167 мача. Спечели Суперкупата на Русия и два пъти завърши на второ място в шампионата.

Според информациите от Русия, следващият треньор на ЦСКА (Москва) ще бъде бившият нападател на тима Ивица Олич. Той има нищожен треньорски опит, който се състои в настоящата му работа като асистент на селекционера Здравко Далич в националния отбор на Хърватия.

Предполага се, че в щаба на Олич ще влязат други бивши играчи на ЦСКА (Москва) – Милош Красич и Елвир Рахимич. Досегашните помощник-треньори Александър Ермакович и братята близнаци Василий и Алексей Березуцки запазват постовете си.

Очакванията са, че 43-годишният Гончаренко няма да стои дълго без работа. Той може да поеме елитния Краснодар. Това ще бъде негово завръщане в града, където в периода 2013-14 г. води Кубан. През кариерата си е работил още в БАТЕ (Борисов), Урал (Екатеринбург) и Уфа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

24 март 1201 г. Цар Калоян превзема Варна от византийците

На 24 март 1201 г. Цар Калоян превзема Варна от византийците. През 1201 година България, под управлението на цар Калоян, е във възход. По това време силната крепост Варна е владение на Византия. Тя е на важно стратегическо място и представлява заплаха за българската държава. Крепостта е защитена от морето […]