Шофьор измина 500 километра по магистрала, след като спирачките му отказаха

NetNews

Китайски водач на име господин Луо разказа интересна история пред китайското издание AutoHome в което разкрива свое неприятно изживяване на магистрала свързваща два града. Мъжът разказа, че настройва круиз контрола в своя автомобил със скорост от малко над 100км/ч, за да измине разстояние от малко под 200 километра.

Малко преди да достигне крайната си дестинация, шофьорът открива, че не може да спре круиз контрола, а спирачките му не сработват. Той разказва, че когато вижда, че това се случва започва да плаче, но бързо успява да се възстанови и да овладее ситуацията.

Луо звъни на полицията, която организира ескорт и се свързва с инженери на Great Wall, които да намерят начин за решаване на проблема. За съжаление, те не успяват да се справят и колата продължава да се движи около 500 километра по магистралата, преди горивото ѝ да свърши. Возилото е изпратено за проверка и предстои разследване по случая.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ISW: Продължават разминаванията за войната между Кремъл и анализатори

Германският канцлер Олаф Шолц заяви, че рискът от руска ядрена ескалация в момента е нисък, с което отчасти потвърди предишните оценки на ISW. Шолц заяви, че „Русия е спряла да заплашва да използва ядрени оръжия“, тъй като международната „червена линия“ е допринесла за „слагането на край“ на руските заплахи за […]