10 правила как да овладеете изкуството на манипулацията

NetNews

Не, това не е призив към лицемерие. Просто за да може мъжът не само да ви слуша, но и да ви чува и разбира, трябва да говорите с него на специален език.

Психолозите разкриват тайните на манипулирането на мъжа и ако овладеете това изкуство, вашият партньор ще прави това, което искате. Ако той е очарован от вас, лесно ще се справите. Представяме ви 10 правила, които ще ви помогнат да овладеете изкуството на манипулацията.

Тайна 1 – опознайте го добре

Ключът към щастливата връзка е да сте наясно с основните предпочитания на любимия човек и да можете да ги задоволите. Всичко изглежда просто, но има специфика – мъжът трябва да е убеден, че сте ценен и незаменим. Намеквайте му често, дори по-скоро директно казвайте, че го познавате по-добре от другите. Защото, ако просто му дадете всичко от себе си, вашият принос може да остане незабелязан. Такава е природата на мъжете, те винаги имат нужда от „визуална патерица“ пред очите си.

Тайна 2 – уважавайте мнението му

Каквото и да се случи, винаги уважавайте своя мъж, неговото мнение и принципи. Дори и да не сте съгласни с него, това не значи, че трябва да докажете обратното. Никой не обича да омаловажават мнението му. Една мъдра жена винаги ще съумее да покаже на мъжа, че неговите убеждения също са важни за нея. Заедно е по-вероятно да намерите компромиси, отколкото поотделно.

Тайна 3 – хвалете го

Да, дами, не сме единствените, които обичат комплиментите. За мъжа е много важно да знае, че забелязвате неговото превъзходство пред останалите мъже. Не пестете комплименти, хвалете любимия, радвайте се на успеха му и не му давайте съвети, освен ако, разбира се, той не ги е поискал. Колкото по-откровени и искрени са думите ви, толкова по-нежно ще бъде отношението му към вас.

Тайна 4 – опознайте вкусовете му

Очарованият мъж е послушен. Така че, станете за него незабравимата жена, така че и през ум да не му минава да търси идеала в друга. Трябва да умеете да развълнувате мъжа си и в леглото. Няма някакви определени правила. Всичко зависи от предпочитанията на конкретния човек. Затова помнете, че това, което харесва бившият ви, може да не допада на настоящия партньор.

Тайна 5 – оказвайте подкрепа, винаги и за всичко

Ако не го правите, много ще загубите. Изкуството за успешна манипулация на мъжа включва усвояването едно важно правило – винаги бъдете нежни и търпеливи, особено към пораженията на любимия човек. Вашият спътник трябва да е сто процента сигурен, че ще останете на негова страна, дори ако целият свят се отвърне от него.

Тайна 6 – по-полека с емоциите

Представителите на силния пол са чужди на емоциите, поне не ги изпитват в такава сила, както жените. Те живеят в света на логиката. Прекомерно силната проява на емоции ги хвърля в ступор.

Тайна 7 – правете компромиси, изисквайте компромиси

Не винаги гледните точки на двама души съвпадат и това е нормално. Важното е да се намерят компромисни решения навреме. Не позволявайте на спора да се разраства, иначе ще погуби любовта ви. Мъжете са директни същества, докато жените обичат да се самонавиват. Споровете трябва да се третират без излишни емоции.

Тайна 8 – бъдете искрени

За искрените жени е по-лесно да управляват мъжа. Със своя чар и грижа те мотивират любимия си към подвизи.

Тайна 9 – бъдете независими

За мъжа няма по-ярка светлина от тази, която е запалила огън в сърцето му. Не спирайте да бъдете тази жена. Останете силни, независими, мистериозни, тайнствени, примамливи, красиви! Направете го за своя мъж. Той трябва да знае, че не е сам. Оставете го да ви търси отново и отново, никога не позволявайте на връзката ви да затъне в рутина. не превръщайте

Тайна 10 – придържайте се към златната среда

За да станете жена със златни стандарти, е важно да се придържате към златната среда във всичко. Използвайте съветите мъдро и внимателно, не отивайте твърде далеч. Всичко е добро когато е в умерени количества. Но най-важното е да слушате гласа на сърцето си. Женската интуиция не е подвела никого.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Бабикян: Изглежда Нинова не иска да има път пред себе си

Не виждам смисъл изключването на Явор Божанков от групата на БСП да е сценка. Това е изключителна глупост. Не може пет минути след него да излезе Нинова, да каже, че са демократична партия, има инакомислещи и това е нормално. А след това да го изключиш. Последно какво? Божанков има път […]