Благотворителна кампания „Великден за Баба и Дядо” в община „Тунджа”

NetNews

Община „Тунджа“ организира отново благотворителната кампания „Великден за Баба и Дядо“. Обявена е дарителска сметка. „Нека отново да покажем, че „Тунджа“ е общност и е съпричастна не само към делниците, а и към празниците на всички хора от общността”, приканват от общината.

„Нека отново отворим сърцата си и да бъдем щедри, за да можем да организираме празничния ден на онези наши съселяни, в чиито домове няма да се завърнат близките им. Нека да приготвим отново празничния обяд за самотните възрастни хора, да боядисаме яйцата, да приготвим козунаците и да влезем в домовете им, така че да всички да усетим празника заедно”, обръщат се към всички от общинското ръководство.

Кампанията е организирана с грижа към по-уязвимите членове на обществото. Тя цели да превърне празника в източник на радост и топлина за тези, които често се чувстват самотни.

Съпричастните с кампанията могат да дарят средства на банкова сметка IBAN: BG39IABG70948400438000 при банка International Asset Bank кл. Ямбол, BIC: IABGBGSF, код за вид плащане: 445100

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Театър в Мадрид или спиране на криза? Педро Санчес се отказа от оставката

Испанският премиер Педро Санчес заяви вчера, че е решил да остане на поста си. Изявлението му дойде броени дни след като ненадейно обяви възможността да подаде оставка, след като срещу съпругата му Бегоня Гомес започна предварително разследване за корупция и търговия с влияние. Според Ройтерс 52-годишният Санчес е изненадал както […]