„Да прекратим мандата на този „елит“: Ваня Григорова ще участва в парламентарните избори

NetNews

Ваня Григорова, която бе кандидат за кмет на столицата, обяви, че влиза в битката за парламентарния вот. Тя обаче не уточни под каква форма ще участва в предсочните избори. 

В пост в социалните мрежи тя написа, че мотиватор за нейното решение е резултатът, който е получила на местния вот.

Според нея вече е настъпил преломния момент, в който работещите българи трябва да защитят правата и интересите си.

„Да спрат да са пасивни наблюдатели и само да понасят последствията от управленски решения в техен ущърб, без самите те да поемат в ръцете си собствената си съдба. Именно затова взех решение да вляза в битката за предсрочните парламентарни избори“, допълва тя.

В поста си Григорова настоява, че именно вотът на хората на изборите за столичен кмет и дават увереността, че всичко, което е предлагала в кампанията си за София, е възможно да се случи на национално ниво.

„Не само е възможно, задължително е, ако искаме хората да не търсят по-спокоен и достоен живот в чужбина, а да се реализират в родината си. Допълнително ме мотивират хилядите писма, съобщения и обаждания от цялата страна, с призиви да се обединим със съмишленици, да предложим политики и да направим всичко по силите си за България. Не Сглобена или Разглобена, а единна и независима в отстояването на националните ни интереси“, посочва тя. 

„Евтаназираха парламентаризма, разпарчетосаха дори Конституцията заради конюнктурни интереси и сглобки. В тази вакханалия се чуват всякакви гласове, само не и гласът на истинското конституционно мнозинство – работещите хора, които на всичкото отгоре плащат сметката. Ново възпроизвеждане на сглобката отново ще ги остави на последно място в приоритетите на управляващите”.

„Мандатът“ на този „елит“ трябва да прекратим незабавно! Време е за социална справедливост, за справедливо разпределяне на изработеното, така че да се подобри животът на всеки българин. И нищо друго няма чак такова значение“, допълва Ваня Григорова.

Източник Mediapool.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ваня Григорова влиза в битката за парламента. Призова: Да прекратим мандата на този "елит"

Ваня Григорова обяви, че влиза в битката за парламентарния вот. Тя сподели във Фейсбук профила си, че я е мотивирал резултатът, който е получила на местните избори, и писмата, които е получила от свои симпатизанти, съобщават от novini.bg. Григорова не уточни дали и към коя листа на партия ще е […]