Lamborghini удари Bugatti Chiron пред скъпарски ресторант (ВИДЕО)

NetNews

Леките катастрофи обикновено не правят толкова голямо впечатление, за да съберат стотици хиляди гледания в социалните мрежи, но когато става въпрос за автомобили, чиято цена надхвърля 3 милиона евро, то нещата стоят по малко по-различен начин. Именно такъв инцидент се е случил пред новооткрито скъпарско заведение в Маями. Главни участници в него са Bugatti Chiron и Lamborghini Urus, които споделят един и същ бял цвят.

Във видеото се вижда как собственикът на Lamborghini-то се опитва да излезе от паркомястото точно зад Bugatti-то и макар няколко човека да предпазват двете скъпи коли от удар една в друга, то изглежда това не помага особено. Въпреки ниската скорост, звукът който се чува от срещата между броните предизвиква реакцията на събралата се наоколо тълпа, а и вероятно е оставил следи по колите.

От кадрите става ясно, че Chiron-ът е произведен за американския пазар, което означава, че вероятно е снабден с предпазни елементи от двете страни на номера, които вероятно са ограничили щетите.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Китай ограничава потреблението на електричество

Китай ограничава потреблението на електричество в предприятията в югозападната част на страната заради силните жеги, които засилват търсенето в момент, когато водноелектрическите мощности изпитват недостиг на вода, съобщават държавните медии, цитирани от Франс прес. В югозападната провинция Съчуан температурите редовно надвишават 40 градуса по Целзий през последните дни, което води […]