Mercedes загатна за представянето на нов „джип“

NetNews

Mercedes разпространи снимка на която се вижда част от новия GLC и обяви, че фейслифта на кросоувъра ще дебютира на 1 юни тази година. Макар снимката да не разкрива особено много във вида в който от германската марка я разпространиха, то бързо изсветляване показва част от задницата и страничната част на SUV-то.

Новият GLC ще споделя платформа и технологии с последното поколение на C-Klasse, която бе показана през изминалата година. Този път от Mercedes ще заложат на практичността и споделят, че новият модел ще разполага с променливо пространство. Други обновления в интериора включват последното поколение на MBUX системата на марката, подобно на тази при C-Klasse.

Всички версии на GLC ще разполагат със задвижване на четирите колела чрез системата 4Matic, а плъг-ин хибриден вариант ще осигурява 100 километра пробег в чисто електрически вариант. Останалите двигатели в гамата вероятно ще са подобни на тези при останалите нови модели в портфолиото на Mercedes.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Слънцезащитните продукти, на които звездите разчитат

Звездите често говорят за това как съжаляват за часовете, прекарани под слънцето „без SPF“, и силно препоръчват да не пренебрегвате слънцезащитните продукти – днес изглежда всеки знае за вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи, пише БГНЕС. Мей Мъск Мей Мъск, майката на основателя на SpaceX и Tesla Илон Мъск, отделя много […]