Градушка унищожи напълно Tesla, докато собственикът ѝ е в нея (ВИДЕО)

NetNews

Собственикът на Tesla Model 3 разбра точно какви щети може да нанесе градушката след като времето го изненада на магистрала в началото на този месец. Видео от инцидента е публикувано от самия него в YouTube и на него се вижда как градушката е нанесла непоправими щети по цялото купе на колата, включително и по стъклата.

Собственикът споделя, че природното явление е продължило около 10 минути и го е заварило на магистралата, където не успява да намери подслон. Ледените блокове били с размерите на тенис топки и грейпфрути, които успяват да счупят дори усиления стъклен таван на колата. За радост, пострадали хора при конкретния инцидент няма, но не същото можем да кажем за колата, която вероятно ще бъде отписана от застрахователите.

Равносметката показва, че всички панели са огънати сериозно, счупени са светлините, порта за зареждане, стъклата, огледалата и мигачите. В едно от видеата се срещат коментари, че над 70 автомобила в района са пострадали по подобен начин, но застраховката на повечето водачи би трябвало да покрие щетите от природното бедствие.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Младоженци сключиха брак под водата

Първият в Гърция подводен граждански брак беше сключен в понеделник на егейския остров Алонисос по инициатива на местната община, съобщи АНА-МПА, предаде БТА. Младоженците Петрос и Мирто си размениха клетви за вечна любов и вярност на вълшебното дъно на морето край Алонисос. Бракосъчетанието на двойката извърши кметът на Алонисос Петрос […]