Народният представител Красимир Йорданов се срещна с кметове на населени места от Болярово, Ямболско

NetNews

Народният представител от Коалиция „БСП за България“ Красимир Йорданов се срещна в Болярово с кметове на населени места от общината. Обсъдени бяха проблеми с намалелия дебит на водоизточниците в населените места, поголовната сеч и липсата на ефективен контрол, състоянието на пътната мрежа и др.

В срещата с народния представител участваха също и председателят на общинската организация на БСП в Болярово, и симпатизанти.

Красимир Йорданов ги запозна с внесените законопроекти и проекти за решения от парламентарната група „БСП за България“ и с актуалната политическа обстановка.

Кметовете споделиха с тревога за намалелия дебит на водоизточниците в населените места, за поголовната сеч в горите край боляровските села и липсата на ефективен контрол. Те поставиха отново проблема с тежкото състояние на третокласния път Калчево – Кошудере, особено в отсечката от с. Стефан Караджово до връзката с второкласния път за Бургас.

Въпросите им бяха свързани и с концесията на минералната вода в с. Стефан Караджово и с хода на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, в която жилищни блокове от гр. Болярово са в резервите.

Кметовете настояват и за удължаване на срока за забрана на почистване на пасища и мери, заради опасността от пожари, които са зачестили заради големите горещини.

Всички участници в срещата изразиха позиция, че държавата се нуждае от правителство, а не от нови избори, за да започне същинското решаване на проблемите на хората.

Народният представител Красимир Йорданов ги увери, че ще продължат срещите с тях на място и че могат да разчитат на него да поставя на национално ниво техните проблеми.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ООН: Детската болница в Украйна е ударена от руска ракета

Смъртоносният удар по детска болница в украинската столица Киев вероятно е резултат от пряко попадение на руска ракета, заяви днес ръководителката на мониторинговата мисия на ООН по човешките права Даниел Бел, която се позова на анализи на световната организация, предаде Ройтерс, съобщи БТА. Извършеният посред бял ден удар бе част […]