Nissan Patrol се превърна в пустинен звяр с 650 конски сили

NetNews

Manhart е тунинг компания, която през годините сме виждали да доработва всякакви автомобили, обикновено от класа на BMW M5, Audi RS3, RS4, Mercedes S-Klasse и други. Този път германците решиха да се докоснат до Близкия Изток и да разширят бизнеса си с един от любимите модели на тамошните жители. Става въпрос за Nissan Patrol и по-конкретно най-върховата му модификация дело на Nismo.

Всъдеходът, който не се продава в Европа може да се похвали с 5.6-литров осмак с атмосферно пълнене и мощност от 434 конски сили и 560 нютон метра в заводски вариант. След намесата на Manhart, тази мощност е повишена до 650 конски сили и 600 нютон метра въртящ момент. Това е постигнато с добавянето на суперчарджър и нова изпускателна система.

За радост на Manhart, всъдеходът идва подходящо оборудван още от завода на Nismo с подобрено окачване дело на Bilstein, както и по-агресивна визия с различни брони и прагове. Все пак от компанията са поставили своите традиционни позлатени елементи около въздуховодите, праговете и задния дифузьор. В допълнение са поставени и 24-цолови джанти, отново в златиста разцветка. Подобна схема с черно и златисто е следвана и в интериора, където е комбинирана кожа и алкантара.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Община отложи решението да купи ключов имот

Засега спортна зала „Строител“ в Пловдив остава извън активите на общината. Причината е, че на последното заседание на общинарите, точката за прехвърлянето на имота е била отложена без да се уточняват мотивите за това. В момента имотът е собственост на фирма „Метални конструкции”, която иска за него 6 млн. лв. […]