Oтменен гол на Али Соу предизвика голям скандал в Русия

NetNews

Oтменен гол на Али Соу за Ростов при загубата с 0:1 в гостуването на Химки предизвика голям скандал в Русия. В 71-ата минута бившият нападател на ЦСКА изравни, но след намесата на ВАР попадението бе отменено заради засада.

Ръководителят на съдийския комитет в РФС – Ашот Хачатурянц призна, че най-вероятно е направена грешка.

„Това е грешка на пръв поглед. Проблемът е, че засадата се установява от ВАР. Тоест това е техническо решение, което остана на съвестта на специалистите от ВАР. Не знам и защо главният съдия не бе поканен сам да изгледа ситуацията. Не искам да произнасям присъда преди да сме анализирали в детайли ситуацията. Но може би си струва да говорим за ниската квалификация на онзи млад съдия, който седеше на ВАР. В тази връзка имам въпроси към отговорните лица, отговорни за обучението на специалисти. Ако нивото там е изключително ниско, това естествено не ме устройва! Истината е, че ВАР помага много. Поправени са огромен брой грешки. Просто трябва да го приложите правилно", обясни Хачатурянц.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ali Sowe (@boysowe)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арестуваха известен бизнесмен в Хисаря

Бизнесменът от Хисаря Иван Г. е бил арестуван за 24 часа вчера при акция на пловдивската полиция. На язовир край курортния град, който стопанисва 65-годишният мъж, ченгетата открили акцизни стоки без бандерол. При претърсване на помещение до язовира били намерени 41 160 къса цигари от марката Ева слим, или 205 […]