Rivian копира едно качество на Tesla, което не трябваше (ВИДЕО)

NetNews

Rivian е един от сравнително новите играчи на автомобилния пазар, но въпреки това компанията набра огромна популярност със своя електрически пикап R1S, а малко по-късно с идентичния всъдеход R1T. Само няколко месеца след премиерата на двата модела, марката вече се хвалеше с хиляди поръчки, но изглежда, че това им е изиграло лоша шега.

В YouTube канала на Кайл Конър, който се занимава с детайлно почистване на автомобили се появи видео в което той показва някои сериозни проблеми с качествения контрол на марката. Там той показва разликите между фугите на отделните панели, разликите във формите им, „опушването“ на други елементи с боя при повторно боядисване и други подобни проблеми с боята.

Подобни проблеми не се срещат за първи път и в миналото собственици на Rivian също са се оплаквали от подобни проблеми. В същата ситуация бе и Tesla преди няколко години, когато компанията набираше популярност и трябваше да се справи с огромния интерес към автомобилите си.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Една от новите звезди на Хърватия пропуска мача за бронза в Катар с контузия

Хърватия няма да може да разчита на Йосип Юранович в мача за бронзовите медали от световното първенство по футбол в Катар, след като получи контузия в прасеца, съобщи Фабрицио Романо. 27-годишният защитник на Селтик пострада при поражението с 3:0 от Аржентина преди няколко дни и така Златко Далич със сигурност […]