Sony търси с кого да прави коли

NetNews

Преди около година от Sony представиха Vision-S 01 с който официално заявиха, че имат намерение да се включат в автомобилния сектор, а в началото на този месец технологичните магнати представиха и втория си автомобил Vision-S 02 с който потвърдиха тези планове.

Sony търси с кого да прави коли

Сега от Sony изглежда търсят автомобилен производител, който да помогне с осъществяването на тези планове, завяват хора от компанията пред Reuters. Макар двата концепта да изглеждат почти готови за серийно производство, то достигането и осъществяването на тази фаза също е едно от трудните неща за което компанията се нуждае от помощ точно в момента.

Sony търси с кого да прави коли

Ако от Sony решат да се справят сами със серийното производство на автомобили, те трябва тепърва да построят голяма фабрика, която освен време, ще изисква и големи инвестиции. По-добрият вариант, към който от марката изглежда се стремят е да си партнират с производител, който вече разполага с тези ресурси и би улеснил и съкратил значително процеса на производство.

Поставете оценка:

4.7

Оценка 4.7 от 6 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Поглед през очите на рали пилот по време на състезание (ВИДЕО)

Първият кръг от WRC шампионата започна вчера със състезание в Монте Карло, а рали пилотът Сийн Джонстън ни пренася на шофьорското място и ни показва какво вижда той по време на състезание. Заедно с навигатора Алекс Киурани, двамата състезатели преминават „на пълна газ“ през планинска местност със своят Citroen C3 […]