Tesla без шофьор се блъсна в самолет (ВИДЕО)

NetNews

Видео от охранителни камери на летище показват как бяла Tesla Model Y се блъска и премества самолет, докато зад волана ѝ няма никой. Кадрите бяха публикувани в социалната мрежа Reddit и бързо предизвикаха сериозни коментари около това как точно се е случил инцидента.

Според информацията, колата е с включена Smart Summon функция, която позволява на собственика да „извика“ колата на определено местоположение, а тя да пристигне сама, заобикаляйки и спирайки при опасност. Функцията все още е в процес на разработка и може да не работи по най-добрия начин, както можем сами да видим от клипа.

От Tesla препоръчват използването на тази функция да се осъществява само на паркинги и частни имоти, като подчертава ще функцията все още е в бета версия и в процес на разработка. Хората на Мъск също така казват, че собственикът на колата трябва да наблюдава автомобила си и да е подготвен да го спре във всеки един момент.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ивайло Мирчев, ДБ: Газът за България вече е осигурен

Наистина „Демократична България“ от самото начало имат принципна позиция по темата за изпращането на оръжия в Украйна. Това е решение на правителството, няма никаква нужда парламентът да взема решение. Това коментира в „Денят започва“ с Георги Любенов депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев. Ние сме оптимисти, във вторник има коалиционен […]