Toyota ще възражда старата Supra

NetNews

Toyota ще се опита да възроди по-старите модели на Supra, като произвежда оригинални резервни части за тях. Проектът е част от кампанията GR Heritage Parts и има за цел да помогне на собствениците на по-стари и култови модели да ги върнат в първоначалния им блясък с оригинални части.

Към момента програмата е налична само за 3-то и 4-то поколение на Supra, а частите са в доста ограничено количество. От марката споделят, че частите ще могат да бъдат закупени в представителства от целия свят, както и други оригинални части за актуалните модели.

Към момента в списъка с части за 4-тото поколение Supra можем да открием предна броня и ламбда сонда, а за по-старото 3-то поколение са налични повече елементи като емблеми, различни маркучи, части по окачването и интериора.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Откриха бръмбари на 230 милиона години

Екип от учени откриха древен вид бръмбари във вкаменени екскременти на динозаври отпреди 230 милиона години, пише БТА, позовавайки се на ДПА. Резултатите от изследването са публикувани в изданието "Кърънт байолъджи". Находката е на международен екип от изследователи, работещи под ръководството на палеонтолози от университета в шведския град Упсала. Древното […]