Twitter добавя опцията, която всички искат

NetNews

Twitter загатна за една изключително желана опция в своята платформа, а именно възможността за редактиране на публикации. От компанията направиха това по хитър начин, редактирайки свой пост в социалната мрежа през вчерашния ден. Подобни функции съществуват в почти всички социални мрежи и приложения за чат, като до момента Twitter отказваше да я въведе.

hello

this is a test to make sure the edit button works, we’ll let you know how it goes

— Twitter Blue (@TwitterBlue) September 29, 2022

Изглежда, че желанието на потребителите все пак е надделяло и съвсем скоро ще бъде достъпно. На първо време то ще бъде получено единствено от потребителите, които използват Twitter Blue и съответно плащат месечен абонамент, но вероятно по-късно във времето, функцията ще е достъпна за всички.

Потребителите ще могат да виждат кога една публикация е редактирана и кога точно е направена последната промяна. Припомняме, че Facebook също предлага подобна опция, като дори дава възможност за разглеждане на предишните версии на публикациите и промените, които са направени по тях.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Гълъб Донев проведе среща с президента на Азербайджан Илхам Алиев

В рамките на официалното посещение в България на президента на Република Азербайджан Илхам Алиев министър-председателят Гълъб Донев даде работен обяд в чест на високопоставения гост. В състоялия се разговор бе изказано задоволство относно установеното стратегическо партньорство между двете държави. Министър-председателят Гълъб Донев акцентира върху енергийното сътрудничество и приноса на Азербайджан […]