UEFA EURO 2020: УЕФА обвинила Англия заради инцидента с дузпата

NetNews

УЕФА е обвинила Англия заради инцидента с дузпата, която донесе победата на тима с 2:1 срещу Дания на полуфиналите на Европейското първенство. В 104-ата минута съдията отсъди спорна дузпа, а при изпълнението на Хари Кейн вратарят на датчаните Каспер Шмайхел бе заслепен от лазер от публиката. Въпреки това стражът отрази удара на Кейн, но капитанът на Англия вкара при добавката.

Случаят ще бъде разгледан от Комисията на УЕФА по контрол, етика и дисциплина. Тя ще разглежда и още едно обвинение към англичаните – освирквания и пуснати фойерверки по време на химна на Дания. За първи път от началото на турнира отбор е разследван за освиркване на химн. Наказанията за това включват глоба до 8000 лири и официално предупреждение.

От лондонската полиция обявиха, че случката с лазера е нещо, което разглеждат, но още не са преценили дали действията на фена заслужават разследване.

BREAKING: England are charged by UEFA over laser shone at Kasper Schmeichel before penalty https://t.co/snCsidqcfp pic.twitter.com/NzEffoU85Z

— MailOnline Sport (@MailSport) July 8, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Станислав Младенов: Министър Петков чу призива на БСП

Министърът на икономиката в служебното правителство Кирил Петков чу призива на БСП и увеличи със 106 млн. лв. бюджета за подпомагане на малките предприятия. Това заяви кандидатът за народен представител Станислав Младенов, който е с преференция 103 в листата на "БСП за България" за 25 МИР в София. Както е […]