UEFA EURO 2020 Фернандо Сантош: По-добри сме от Белгия

NetNews

Селекционерът на действащия европейски шампион Португалия Фернандо Сантош демонстрира завидно самочувствие преди двубоя от осминафиналите срещу Белгия в Севиля. Треньорът заяви, че е убеден в успеха на своя отбор, но не трябва да се забравят и силните страни на Белгия.

"Отбори като Португалия и Белгия нямат много слаби места. Знаем колко добър отбор може да бъде техният, но съм убеден, че ще бъдем по-добри. Имаме много, много силна група от футболисти и само трябва да продължим да създаваме шансове", каза Сантош.

Полузащитникът Жоао Моутиньо подчерта заплахата от Кевин Де Бройне, който е основната движеща сила за "червените дяволи" в средата на терена.

"Белгия не е само Де Бройне, но той е невероятен играч. Ако му дадем повече пространство да мисли и да играе, може да бъде още по-опасен", коментира Моутиньо.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ракетна система ще произвежда вода на Луната (ВИДЕО)

Основната задача на бъдещите колонизатори на съседни планети ще бъде да създадат своя собствена екосистема, способна да осигури на експедицията основните материали (вода, метан и редки земни метали), необходими за успешния живот на „пионерите в космоса“. Най-очевидното решение на много от проблемите на колонизаторите ще бъде извличането на "местна" вода […]