Валери Божинов облича отново екипа на Етър

NetNews

Валери Божинов е изненадата в състава на „Звездите на „Етър“ за предстоящия мач срещу „Звездите на България“ от САЩ-94 за стотния юбилей на великотърновския клуб! Божигол отново ще облече виолетовия екип и ще играе заедно с шампионите от Етър от 1991 г. Валери се завръща при „болярите“ след далечната 1999 г., когато вкарваше голове за тима, предава БТА.

„Дойде време да обявим и изненадата в отбора на „Звездите на „Етър“! Рамо до рамо с „виолетовите“ легенди, станали шампиони през 1991 г., в очаквания с огромен интерес мач срещу Пеневата чета, ще има и още едно „звездно“ попълнение. ВАЛЕРИ БОЖИНОВ излиза с екипа на „Етър“ на 25 април!“, съобщиха от клуба.

„Божигол, защитавал цветовете на отбори като „Лече“, „Ювентус“, „Фиорентина“, „Парма“, „Манчестър Сити“, „Спортинг“, „Левски“ и ред други в богата си футболна биография, ще облече отново виолетовия екип! Отново, защото „Етър“ е един от първите отбори в състезателната кариера на Валери. Той играе тук през 1999 г. в детския тим заедно с имена като Иван Петков, Росен Ванков, Илиян Трифонов… Само ще припомним, че именно „Етър“ бе последният му български отбор, преди да се завърне в родния футбол в „Левски“ през 2014 г. Тази история, която има „Етър“, тя не може да се изтрие. Това е история, която е писана и ще продължава да се пише! Това сподели преди време Божинов. Валери, добре дошъл отново на „Ивайло“!“, пишат още от Етър.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Натоварено движение през прохода "Петрохан"

Тази седмица от лято, за няколко дни преминахме към зимни температури. По високите части в Северозападна България градусите паднаха под нулата. През следващите дни през прохода „Петрохан” трафикът ще бъде натоварен, въпреки че няма зимна покривка. Препоръчва се преминаващите през прохода да шофират внимателно. От 1 април е спряно зимното […]