WhatsApp получи нова функция

NetNews

WhatsApp не спира да получава ъпдейти и след като през изминалите седмици бе обявено, че приложението ще поддържа свързване на различни устройства към един акаунт, сега лично изпълнителният директор на Meta – Марк Зукърбърг съобщи за нова функция на популярната платформа за чат.

Става въпрос за функция, която позволява на потребителите да реагират на свои или чужди съобщения. Въпреки, че това е новост за WhatsApp, други приложения в тази категория като Viber, Messenger и други отдавна разполагат с подобна функционалност.

Към момента в WhatsApp са налични седем емотикона за реакция, но от изявление на Зукърбърг стана ясно, че скоро те ще се увеличат. Заедно с това, приложението увеличи двойно максималния брой участници в един разговор, като горната граница вече е 512 души.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

„Богинята“ може да остане без отбор

Една от най-големите сензации през изминалите няколко години – Аталанта, може съвсем скоро да остане без старши-треньор, ако съдим по думите на самия Джан Пиеро Гасперини, който бе помолен да обсъди бъдещето си в клуба пред Sky Italia. Специалистът признава, че обстановката е променена напоследък с оглед влошените резултати от […]