Американското правителство поръча “джипове“ по над 3 милиона евро

NetNews

Американското правителство поръча 10 всъдехода Chevrolet Suburban на стойност от близо 31 милиона евро (36.4 милиона долара), което прави по близо 3.1 милиона евро (3.6 милиона долара) на возило, споделят колегите ни от Carscoops. Те ще бъдат доставени през следващите две години и ще служат на Дипломатическата служба за сигурност.

Както може да се досетите, всъдеходите не са обикновени, а от GM споделят, че всеки от тях е оборудван с нова рама, за да издържи на повишеното тегло, свързано с изискванията на правителството.

Въпреки всичко това, GM Defence споделя, че Suburban-ите ще използват стандартни части за външните панели, задвижващата система, спирачките и други части, за да намалят разходите, които властите ще платят.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мария Габриел: Стартъпите са движещата сила

Ден, след като председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен произнесе своята годишна реч за състоянието на Съюза пред Европейския парламент в Стасбург. Тя постави акцент върху възстановяването на Европа от кризата с коронавируса. Върху това, което трябва да се направи за трайно възстановяване, осигуряващо ползи за всички. Сред […]