Асен Василев: Заплашиха децата и жената на Румен Спецов

NetNews

Директорът на Националната агенция по приходите Румен Спецов е получавал заплахи, съобщи бившият служебен министър Асен Василев пред bTV.

"Ако си шеф на НАП и имаш властта, която имаш в НАП, първото е идват при тебе с куфарчета и ти трябва да ги върнеш, и второто е идват при тебе със заплахи и ти трябва да си пазиш семейството и децата". Асен Василев допълни, че заплахата е била достатъчна сериозна, за да се задействат ДАНС и международните служби.

"Заплахата беше за жена му и децата му. Слава Богу, успяхме да отреагираме адекватно. Но това, което искам да ви кажа, че тази битка – да събереш 2 милиарда, означава, че някой ги е платил. Когато спираш милиарди, се изискват много топки да застанеш на тази позиция и наистина да ги събереш".. На въпрос чий интерес е настъпил Спецов, Василев отговори, цитиран от БНР, че става дума за български бизнесмен.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Солскяер: Какво трябва да направи Роналдо, за да получи дузпа?

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се зарадва на победата с 2:1 над Уест Хам, дошла след спасена от Давид Де Хеа дузпа. Той също така беше категоричен, че неговият отбор е трябвало да получи две дузпи за нарушения срещу Кристиано Роналдо. “Много сме доволни от победата и я […]