Валери Божинов опроверга слуховете за Славко Матич

NetNews

Слуховете, че Славко Матич се готви да напусне Септември София бяха опровергани от асистента му – Валери Божинов, който заяви пред Gong, че има съвсем друга причина сърбинът да отсъства няколко дни от страната.

„Матич беше няколко дни в Сараево, за да продължи треньорския си Про лиценз. Нищо драматично не се е случило. Веднъж на три години трябва да го прави и затова отсъстваше от България. Вече се върна и води тренировките на отбора. Всичко е наред“, разказа „Божигол“.

Септември няма победа в шампионата от 21 август насам, когато триумфира с 3:1 над Берое, а това остави клуба на 13-тото място в Първа Лига след 12 изиграни кръга. Следващият двубой ще бъде гостуване на Славия на 8 октомври.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Шолц: Може да гарантираме енергийната си сигурност и без „Северен поток“

Германия ще може да гарантира своята сигурност в областта на енергетиката, въпреки събитията със „Северен поток“. „ФРГ вероятно ще успее да гарантира енергийната си сигурност, въпреки факта, че вече няма газ, който да отива от Русия към Германия по тръбопроводи“, каза германският канцлер Олаф Шолц на пресконференция след среща с […]