Венци Стефанов: Утре ще бъде Баташко клане

NetNews

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че очаква съдийска тесла в утрешния осминафинал за Купата на България срещу ЦСКА. Той потвърди информацията, че главният съдия на мача е бил сменен в последния момент.

“Утре ще бъде Баташко клане. Лицето Никола Попов ще ми свири – доказан чорбар. Следете внимателно, какво ще става. Сменен е съдията в последния момент и е сложен той”, каза Стефанов по време на пресконференция.

Шефът на Славия също така заяви, че за него трябва да се налагат български играчи и отговори на Гриша Ганчев, който наскоро заяви, че той е бил настоявал за правило за участие на български играчи в срещите от efbet Лига.

“Гриша Ганчев никога не е предлагал и никога не е бил за това нещо. Предлагал го е в Микре. Само Данчо Лечков, Емо Костадинов и Наско Сираков, като беше в Изпълкома ме подкрепяше. Докато пускаме Газон-Мазон български футбол не очаквайте“, отсече Венци Стефанов.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Защо България пада под Османска власт - малко известни факти

Всички знаем годината 1396 като една от най-черните дати в нашата история. Тогава България за втори път в историята си попада под чужда власт, но много по-тежка и продължителна от предишния случая с Византия. Някои от причините за провала на българите са познати на всички, но има някои, които не […]