Лудогорец отрече да планира отлагане на дербито с Левски

NetNews

Появилата се днес информация, че Лудогорец планира отсега да отложи дербито с Левски от 6 кръг на Първа Лига, бе опровергана от страна на ръководството на „орлите“ с публикация в социалните мрежи.

„Разградчани“ са категорични, че ще се допитат първо до администрацията на „сините“ и след това до БФС преди да вземат подобно решение. Те добавиха, че на този етап няма подобно намерение с оглед факта, че все още не е стартирала новата кампания.

От Лудогорец изглежда са засегнати от медийните публикации, които се позовават на практиката от изминалите десетина години. Клубът рядко играе в сгъстен цикъл, както го правят останалите грандове из Европа, когато се борят едновременно на няколко фронта.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Песков: Кремъл внимателно следи предприетите действия за присъединяването на Украйна към ЕС

Кремъл заяви, че следи отблизо усилията на Украйна да стане член на ЕС, особено на фона на засилилото се сътрудничество в сферата на отбраната в рамките на блока, предаде Ройтерс. Въпросът „изисква повишено внимание от наша страна, защото сме наясно с интензифицирането на дискусиите в Европа, касаещи засилването на отбранителния […]