Любо Пенев: Няма как да съм доволен, след като сме загубили

NetNews

Старши треньорът на Цаско село Любослав Пенев коментира загубата на своя тим от Етър в мач от 14-ия кръг на efbet Лига. "Царете" отстъпиха с 0:1 като гости.

"Когато губим, не съм доволен. Искам от всеки мач да играем на максимум и да печелим. Когато губим, искам да е по по-различен начин с различна игра. Нашият отбор трябва да е много концентриран пред противниковата врата, това го говоря постоянно с момчетата. Не вкарваме ли голове, не можем да очакваме победа.

Условията бяха добре, нищо общо с вчера, доволни сме всички. Перфектен стадион. Трябва да видя червения картон на Васев, това, което видях от тук е, че няма, но пак трябва да прегледам. Много претенции мисля, че и двата отбора имат към главния съдия, но има хора, които следят тези неща", заяви Пенев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов се разделя с Караянчева

Поне пет знакови имена от парламентарната група на ГЕРБ са поставени на мушката от лидера на управляващата партия, пише в новия си брой седмичникът "Галерия". Радикалните промени се налагали заради непоносимостта на хората към някои от популярните муцуни в партията. Част от набелязаните присъстват в последните няколко парламента и събират […]