Отново облачно и дъждовно

AdminNetNews

Днес облачността отново ще се увеличи и първо в западните райони, а до края на деня и в останалата част от страната, ще превали, предаде БНТ. Минималните температури ще са между 0° и 5°, в отделни котловинни полета в Западна България и малко под нулата, а максималните – между 9° и 14°, в София – около 8°. По-значителни количества се очакват в Южна България. Ще духа слаб до умерен южен вятър, който през деня в Дунавската равнина ще се ориентира от северозапад.

Облачността в планините ще е по-често значителна и на много места ще има валежи, като границата между дъжд и сняг ще бъде на около 800-900 метра надморска височина. Ще духа умерен югозападен вятър, който следобед ще се ориентира от северозапад. Опасността от лавини остава висока.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

КС: Намалението на пенсията е законно, ако се пенсионираме година по-рано

Конституционният съд реши, че намалението на пенсиите на хората, които се пенсионират една година преди навършване на възрастта, е законно, предаде БНТ. Съдът отхвърли искането на омбудсмана Диана Ковачева пожизненото намаление на пенсиите да бъде отменено. Така, ако имате необходимия стаж и решите да се пенсионирате една година преди да […]