Партията на Васил Божков проведе първото по рода си учредително събрание

NetNews

Над 900 Учредително членове взеха участие в събитието и гласуваха Устав и Председател на партията Днес, 3 януари 2021 г. Политическа партия гражданска платформа “Българско лято” проведе Учредителното си събрание.

Поради извънредната епидемична обстановка в страната и действащата забрана за провеждане на масови мероприятия, събранието бе първото по рода си, проведено изцяло онлайн. Над 900 учредителни членове на партията се събраха онлайн. Присъствието на всеки един ще бъде потвърдено с нотариална заверка на гласуваните документи. За председател на партията бе избран г-н Борил Соколов.

„Днес ще направим следваща стъпка към реализирането на единствения алтернативен политически проект. Време е за последния бой. Това е последният шанс за България, ако не променим нещата и не тръгнем в правилната посока сега, после ще е твърде късно. Сега е моментът всеки един от нас да даде максимума от себе си за една по-добра, по-силна и по-обединена България. Всички други партии са се маскирали като алтернатива, при нас маски няма да има. Всеки един от вас ще бъде себе си и ще намери много приятели и съмишленици, готови да си помагат във всеки момент. Само така обединени ще можем да видим родината си там, където искаме да бъде.“ – обърна се към членовете на партията г-н Соколов.

Създателят на ГП „Българско лято“ г-н Васил Божков се включи с жива връзка на събитието и заяви: “Време е да приключим прехода. И заедно да отворим нова страница. Никой досега не ви даде възможност. А вие можете! Дълбоко в себе си всеки един от вас се съмнява, че хунтата може да бъде победена. Аз обаче не се съмнявам. Знам, че това може и трябва да се случи. По един или друг начин всеки е потърпевш от провала на прехода. Заедно имаме последен шанс и аз няма да ви предам! Идва времето за справедливост. Справедливост за всички. Без компромиси. Съд и затвор за виновниците за третата национална катастрофа. Страхът и отчаянието са основните им оръжия. Народът ни обаче е силен и вече е буден. Ние сме силата!“

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Започва строежът на Северния обход на Бургас

На 5 януари започва изграждането на Северния обход на Бургас. За целта ще бъде въведена временна организация на движението по път I-6 Ветрен-Бургас, преди селскостопанския надлез, в двете посоки. Тя ще е в сила до 16 юни, съобщиха от пресцентъра на община Бургас. Северният обход ще посреща идващите по автомагистрала […]