Последната версия на автопилота на Tesla е налична само за водачи с отлична репутация

NetNews

Tesla представи последната бета версия на своя автопилот и подобно на предишната версия, достъп до него имат собствениците на автомобили с резултат за безопасност от 100 точки. Мъск въведе измерването на резултата за безопасност с изминалата версия на автопилота, като той следи различни параметри на база на които изчислява дали конкретният водач е шофирал безопасно.

Beta 10.2 now rolling out to cars with 100/100 safety score over 100 miles

— Elon Musk (@elonmusk) October 11, 2021

Предишната версия на автопилота бе инсталирана на автомобилите на около 2000 човека, част от които работещи в Tesla и такива, които са фенове на марката и искат да притежават всичко свързано с нея.

Според данните последната Beta 10.2 е инсталирана на близо два пъти по-малко автомобили или около 1000 общо, като най-вероятно те също попадат в същата категория.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Надежда Йорданова: ДБ не регистрира за първи път листа с електронни документи

Юристът Надежда Йорданова от "Демократична България" (ДБ) определи като атака срещу партията скандалът с регистрацията на листата им в Стара Загора. От коалицията не получиха регистрация заради внесени документи, подписани с електронен подпис. ""Демократична България" ясно и последователно отстоява необходимостта от бърза дигитализация. Ако не предизвикваме системата, тя няма как […]