Тенденции при обувките за пролетта

NetNews

Пролетта вече настъпи, а това означава, че е време да приберем дебелите и високи ботуши и да помислим с какви обувки ще ни е най-удобно и ще изглеждаме най-стилно през по-топлите месеци. Ето и какви са тенденциите при обувките за този сезон, според американското издание на „Cosmopolitan“.

Блестящи обувки

Нали знаете, че още от миналата година блестящите рокли, блузи, поли, аксесоари и чанти са истински хит? Е, сега това се пренася и върху обувките, за да сме в тон с всичко друго. Избирайте сребристи сандали, блестящи или лачени пантофки, официални обувки с кристали, боти с брокат и блестящи камъчета. Най-хубавото е, че те са идеални за официални събития, партита, дискотеки. С тях изпъквате винаги.

Клиновиден ток

Няма да сбъркате, ако заложите на високи обувки. Но не какви да е, а тези с клиновиден ток или обувки тип Wedge. Това е големият, масивен и дебел ток, а не тънките токчета. Добрата новина е, че клиновидният ток стои прекрасно на сандали, на официални обувки, на боти – имате голям избор за пролетта. Тези обувки са елегантни и подходящи за офиса, официални събития. За разходките може да изберете зелени или цикламени сандали с такъв ток.

Сабо

Добре позната тенденция от 90-те. Ретро модата сега е хит и не е изненада, че тези обувки се завръщат. Те са перфектни за пролетта – затворени са отпред, за да не ви е много студено, но са отворени отзад, за да не е прекалено топло. А и също са на сравнително висок ток, но не прекалено. Така те стават идеални и за разходки в парка, и за шопинг, и за вечерни събития. Имат много разновидности и с тях изглеждате стилни. Може да ги комбинирате и с рокли, и с панталони, дънки, поли.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Остава студено и дъждовно и в събота, градусите до 16

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg През нощта облачността ще е разкъсана, на много места – до предимно ясно време. Почти тихо, минималните температури ще са между минус 1 и 4 градуса, в София – около нулата. Утре сутринта ще преобладава слънчево време, но от запад облачността ще се увеличава и след обяд […]